Tarinamme

Haluamme luoda uutta ja säilyttää vanhaa – kunnioittaa perinteisiä kädentaitoja, mutta olla avoimia myös uudelle.

Meille on tärkeää, että toimintamme työllistää naisia. Vietämme aikaa käsityöläisten parissa Nepalissa ja Intiassa ja haluamme tietää missä oloissa tuotteemme on valmistettu ja kuka ne on tehnyt.

Arvostamme luonnonmateriaaleja ja etsimme lisää kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita valikoimaamme.

Uskomme maailman muuttuvan ostos kerrallaan ja että valitsemalla laadukkaista materiaaleista käsityönä valmistettuja tuotteita pidennämme niiden elinkaarta ja näin säästämme myös ympäristöä.

Haluamme olla asiakkaillemme rehellisiä ja avoimia ja kertoa  valikoimassamme olevien tuotteiden alkuperän, tekijät ja materiaalit niin hyvin kuin pystymme. Vietämme aikaa ompelimoissa ja tutustumme työntekijöiden työoloihin, palkkaukseen, työturvallisuuteen ja työaikoihin. Käymme Nepalissa 2-3 kertaa vuodessa suunnittelemassa uusia malleja, tapaamassa yhteistyökumppaneitamme ja avustuskohteitamme. Valitsemme tarkkaan tuotteidemme tekijät ja maahantuomme kaikki tuotteemme itse ilman välikäsiä.

Toimintamme pääpaino on heikoimmassa asemassa olevien naisten työllistämisessä ja taata heille pitkäkestoinen työ ja myös koulutusta tarvittaessa. Pyrkimyksenämme on löytää yhteistyökumppaneita, jotka jakavat arvomme ja ja maksavat yhdenmukaista palkkaa naisille ja miehille, noudattavat kohtuullisia työaikoja ja jotka panostavat työturvallisuuteen. Hankkeemme on saanut tukea ulkoministeriöltä, jolle raportoimme sen edistymisestä. Olemme saaneet tukea lentoihin ja majoitukseen ajalta, jolloin olemme olleet kohdemaassa. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan hanketta sen keskeydyttyä pandemian takia.

Postitamme tilaukset varastoltamme Kuopiosta, joten saat tilauksesi nopeasti ja mahdollinen vaihto on vaivatonta. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi nopeasti ja meille voi myös soittaa jos tulee asiaa. Toimimme ilman välikäsiä, joten hintamme ovat edulliset.

Mielikuva lapsityövoiman käytöstä vaatetusalan tehtaissa Aasiassa on voimakas. Emme ole tavanneet lapsia työskentelemässä ompelimoissa ja Interpedialta saamiemme tietojen mukaan lapsityövoiman käyttö vaatetusteollisuudessa ei ole Nepalissa ongelma. Lapsityövoimaa käytetään kotiapulaisina ja tiilitehtailla.

Avustamme Happy Children Home- nimistä orpokotia  ja rahoitamme ihanien asiakkaidemme ja ystäviemme kanssa Sajina tytön opiskelua sairaanhoitajaksi.

Yksi tyttö kerrallaan, yksi ostos kerrallaan,  yksi päivä kerrallaan – koska elämä on tässä ja nyt.

Teija & Sara


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!