Tarinamme

Haluamme luoda uutta ja säilyttää vanhaa – kunnioittaa perinteisiä kädentaitoja, mutta olla avoimia myös uudelle.

Meille on tärkeää, että toimintamme työllistää naisia. Vietämme aikaa käsityöläisten parissa Nepalissa ja Intiassa ja haluamme tietää missä oloissa tuotteemme on valmistettu ja kuka ne on tehnyt.

Arvostamme luonnonmateriaaleja ja etsimme lisää kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita valikoimaamme.

Tuotteidemme takana ovat äiti ja tytär, joten löydät valikoimastamme persoonallisia ja mukavia vaatteita aikuiseen makuun ripauksella uusia tuulia. Rakastamme molemmat puuvillaisia intialaisia päiväpeittojamme ja ihanan pehmeitä pashminoitamme. Vaatemakumme eroaa, mutta sen tuloksena valikoimassamme onkin löytöjä niin äideille kuin tyttärillekin!

Uskomme maailman muuttuvan ostos kerrallaan ja että valitsemalla laadukkaista materiaaleista käsityönä valmistettuja tuotteita pidennämme niiden elinkaarta ja näin säästämme myös ympäristöä.

Haluamme olla asiakkaillemme rehellisiä ja avoimia ja kertoa  valikoimassamme olevien tuotteiden alkuperän, tekijät ja materiaalit niin hyvin kuin pystymme. Vietämme aikaa ompelimoissa ja tutustumme työntekijöiden työoloihin, palkkaukseen, työturvallisuuteen ja työaikoihin. Käymme Nepalissa 2-3 kertaa vuodessa suunnittelemassa uusia malleja, tapaamassa yhteistyökumppaneitamme ja avustuskohteitamme. Valitsemme tarkkaan tuotteidemme tekijät ja maahantuomme kaikki tuotteemme itse ilman välikäsiä.

Mielikuva lapsityövoiman käytöstä vaatetusalan tehtaissa Aasiassa on voimakas. Emme ole tavanneet lapsia työskentelemässä ompelimoissa ja Interpedialta saamiemme tietojen mukaan lapsityövoiman käyttö vaatetusteollisuudessa ei ole Nepalissa ongelma. Lapsityövoimaa käytetään kotiapulaisina ja tiilitehtailla.

Avustamme Happy Children Home- nimistä orpokotia ruoka- ja vaateavustuksin ja rahoitamme ihanien asiakkaidemme ja ystäviemme kanssa Sajina tytön opiskelua sairaanhoitajaksi.

Yksi tyttö kerrallaan, yksi ostos kerrallaan,  yksi päivä kerrallaan – koska elämä on tässä ja nyt.

Teija & Sara


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!