Maksuehdot

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

Meillä voit maksaa suoraan seuraavilla verkkopankeilla

Voit myös maksaa ostoksesi seuraavilla luottokorteilla

JOUSTO LASKU JA OSAMAKSU

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Lue lisää Joustosta verkkopankkimaksutietojen jälkeen!

VERKKOPANKKIMAKSUT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

MAKSUPALVELUN TARJOAJA
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

PALVELUN KUVAUS

Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail Oyj välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paitrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail Oyj palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

PALAUTUSOIKEUS

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa.

TIETOA MAKSUTAVOISTA

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj.
Maksu tilitetään kauppiaalle.

Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Paytrail Oyj maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n (2122839-7) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

MAKSUPALVELUN TARJOAJA

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

MAKSAMISEEN LIITTYVIÄ LISÄTIETOJA

Paytrail Oyj ostaa myyntisaatavan eli maksun summan verkkokauppiaalta ja tarjoaa Teille mahdollisuuden maksaa millä tahansa maksusivulla mainitulla maksutavalla. Tieto maksusta toimitetaan myyjälle välittömästi.

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen, 14 vuorokauden täysi vaihto- ja palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan www.babadum.fi verkkokaupan kanssa, yhteydenotot [email protected]

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu välitetään suoraan Tahia/Babadum

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj . Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Tahian asiakaspalveluun [email protected]

JOUSTO LASKU JA OSAMAKSU

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse.

Luoton myöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Jousto asiakaspalvelu ja laskutus:

Puh: 0800 186 186 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe klo 9-17
Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa tiedotamme Ajankohtaista osioissa
Sähköposti: [email protected]

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!