Muista ottaa mitat ja hoida vaatteita oikein

Mittanauha esiin!

Omat strategiset mitat on hyvä pitää mielessään, kun ostaa vaatteita verkkokaupasta. Mittaa ainakin rinnanympärys ja vaatteen mallista riippuen myös lantion tai vyötärön ympärys, pituus tai hiha-aukon suuruus.

Mitat ovat siis vaatteen mittoja – ei ihmisen, joka mahtuu vaatteen sisään; tätä aina välillä kysytään! Mitat on ilmoitettu jokaisen vaatteen kohdalla ja ne on otettu venyttämättä kangasta. Puuvillatrikoo ja vinoon leikattu puuvilla joustavat, joten niistä voit valita juuri sopivan koon, ei yhtään liian isoa ja joustamattomasta puuvillakankaasta valmistetusta voit valita pikkuisen reilun.

Ota mittasi mittanauhalla alusvaatteiden päältä seuraavasti:

– Rinnanympärys alusvaatteet päällä rinnan korkeimmalta kohdalta.

– Vyötärön ympärys kapeimmalta kohdalta.

–  Lantion ympärys leveimmältä kohdalta.

Huomaa, että mittataulukon leveysmitasta saat ympärysmitan kun kerrot sen kahdella. Puuvillainen trikoo vaate vetäytyy pesussa n 5 %, mutta palautuu kun puet sen uudelleen päälle. Kudottu puuvilla ei kutistu koska se on pehmytpesty ensin kankaana ja sitten vaatteena.

Tuotteemme valmistetaan pienissä ompelimoissa käsityönä ja kankaat painetaan myös käsin, joten niissä näkyy käsityön jälki. Tarkistamme tuotteet ennen lähetystä, joten ne eivät ole alkuperäispakkauksessa.

Koetamme välttää turhia palautuksia; niistä koituvat kustannukset siirtyvät lopulta kuluttajien maksettavaksi. Hintamme ovat todella edullisia ja yksi syy on se, että palautuksia tulee vähän. Pidetään ne minimissä yhteisvoimin. Mekin kehitämme myös mittataulukkojemme selkeyttä ja autamme teitä oikean koon valinnassa mielellämme.

Emme pysy samankokoisena koko ikäämme, sillä vartalon painopisteet muuttuvat ja vuosikasvua tapahtuu. Muista, että vaatteen kokonumero on vain lappu niskassa; jos se häiritsee sen voi leikata pois. Tärkeintä on, että nautit olostasi ja vaate on ihana päällä!

Pidäthän minusta hyvää huolta!

Pidä vaatteistasi huolta ja pidennä niiden käyttöikää.

Vaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen; näin vähennät myös pesusta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Tuuleta, pyyhi ja puhdista tahroja paikallisesti.

Toivomme, että ostoksesi tuo sinulle iloa pitkään!


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!