Ale!

Perhoshousut uudet kuosit

49,00  39,00 

Perhoshousuja voi käyttää joko lahkeet auki tai sidottuina, jolloin ne muuntautuvat juhlakäytöstä rennoiksi haaremihousuiksi. Joustava trikoovyötärö ja taskut lisäävät käyttömukavuutta. Kolme kaunista väriä ja reilu mitoitus L-2XL.

Perhohousut ovat olleet valikoimassamme pitkään ja ovat yksi kiitetyimmistä ja ostetuimmista tuotteistamme. Näitä uutuusvärejä saimme poikkeustilan vuoksi vain kokoja L-2XL. Tarkistathan mitat ennen tilaamista, kiitos.

HUOM!

Tarkista mitat alapuolelta tuotteen kuvauksesta ennen tilaamista, kiitos!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mallistomme vaatteiden yksi tärkeä yhdistävä tekijä on niiden muunneltavuus. Näitä leveälahkeisia taskullisia Perhoshousuja voit käyttää lahkeet avoimina tai solmittuina. Ne muuntautuvat näin juhlavista housuista rennoiksi ”haaremihousuiksi.”

Toinen tärkeä ominaisuus on vaatteiden mukavuus ja se, että ne sopeutuvat naisen muuttuviin mittoihin ja korostavat parhaita puoliamme. Perhoshousujen puuvillatrikoovyötärö on joustava, mutta napakka, eikä menetä joustoaan pesussa. Housut  kutistuvat pesussa pituudesta n 5 cm, joten ne on alkuun hyvä olla reilun mittaiset jos haluat, että ne ovat kokopitkät.  Perhoshousut ovat upeat kuitenkin myös vajaamittaisena. Housuissa on reilu mitoitus ja koot L-2XL. Katso mitat alta ennen tilaamista, kiitos.

Kolme värivaihtoehtoa: tumman sini-turkoosi, tummansini-oranssi ja musta-pinkki. Kaikissa on napakka kuosinsa pitävä musta  vyötärö, jota voi pitää suorana tulemassa keskivartaloa tai taitettuna.

Ompelimo, jossa Perhoshousut valmistetaan on kiinni, koska Nepalissa on pitkä ulkonaliikkumiskielto, joten emme saa näitä tänä kesänä lisää. Jos kokosi velä löytyy kannattaa tilata nyt eikä jäädä odottamaan. Järjestelmä ilmoittaa jos tuotetta ei ole enää saatavilla.

Erilaisiin yläosiin yhdistämällä saat hyvin erilaisia asukokonaisuuksia. Materiaali on viskoosi.

Mitat:

L vyötärö min 86 cm ja kevyesti venytettynä 98 cm, sisälahje 67cm

XL vyötärö 92 cm ja kevyesti venytettynä 104 cm, sisälahje 67 cm

2XL vyötärö 98 cm ja kevyesti venytettynä 110 cm, sisälahje 67 cm.

Lue lisää: Vastuullista vaatteiden valmistusta Nepalissa

Lue lisää: Toimitus

 

Lisätiedot

Koko

L, XL, 2XL

Väri

oranssi, turkoosi

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!