Ale!

Perhoshousut 3 väriä

49,00  39,00 

Perhoshousuja voi käyttää joko lahkeet auki tai sidottuina, jolloin ne muuntautuvat juhlakäytöstä rennoiksi haaremihousuiksi. Joustava trikoovyötärö ja taskut lisäävät käyttömukavuutta. Kolme kaunista väriä ja reilu mitoitus S-2XL.

Perhohousut ovat olleet valikoimassamme pitkään ja ovat yksi kiitetyimmistä ja ostetuimmista tuotteistamme. Tarkistathan mitat ennen tilaamista, kiitos.

HUOM!

Tarkista mitat alapuolelta tuotteen kuvauksesta ennen tilaamista, kiitos!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mallistomme vaatteiden yksi tärkeä yhdistävä tekijä on niiden muunneltavuus. Näitä leveälahkeisia taskullisia Perhoshousuja voit käyttää lahkeet avoimina tai solmittuina. Ne muuntautuvat näin juhlavista housuista rennoiksi ”haaremihousuiksi.”

Toinen tärkeä ominaisuus on vaatteiden mukavuus ja se, että ne sopeutuvat naisen muuttuviin mittoihin ja korostavat parhaita puoliamme. Perhoshousujen puuvillatrikoovyötärö on joustava, mutta napakka, eikä menetä joustoaan pesussa. Housut  kutistuvat pesussa pituudesta n 5 cm, joten ne on alkuun hyvä olla reilun mittaiset jos haluat, että ne ovat kokopitkät.  Perhoshousut ovat upeat kuitenkin myös vajaamittaisena. Housuissa on reilu mitoitus ja koot s-2XL. Katso mitat alta ennen tilaamista, kiitos.

Ompelimo, jossa Perhoshousut valmistetaan on kiinni, koska Nepalissa on pitkä ulkonaliikkumiskielto, joten emme saa näitä tänä kesänä lisää. Jos kokosi velä löytyy kannattaa tilata nyt eikä jäädä odottamaan. Järjestelmä ilmoittaa jos tuotetta ei ole enää saatavilla.

Perhoshousuja löytyy kolmea väriä punainen, turkoosi ja mustavalkoinen. Erilaisiin yläosiin yhdistämällä saat hyvin erilaisia asukokonaisuuksia. Materiaali 100% puuvilla.

Mitat:

S vyötärö min 70 cm ja kevyesti venytettynä 82 cm, lahkeen pituus sisäreiden puolelta 65 cm.

M vyötärö min 78 cm ja kevyesti venytettynä 90 cm, sisälahje 66 cm.

L vyötärö min 86 cm ja kevyesti venytettynä 98 cm, sisälahje 67cm

XL vyötärö 92 cm ja kevyesti venytettynä 104 cm, sisälahje 67 cm

2XL vyötärö 98 cm ja kevyesti venytettynä 110 cm, sisälahje 67 cm.

Lue lisää: Vastuullista vaatteiden valmistusta Nepalissa

Lue lisää: Toimitus

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, 2XL

Väri

musta, punainen, turkoosi

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!