Päiväpeitto Sinikukka M-koko

195,00 

 

HUOMIO!!! Kaikki päiväpeittomme ovat nyt loppu; pandemia on aiheuttanut sen, ettemme ole pystyneet teettämään niitä lisää. Toivottavasti tilanne korjautuu pian. Valikoimassamme on normaalitilanteessa näitä leimasimella painettuja peittoja eri väreissä.

 

Päiväpeitto Sinikukka M-koko mitat ovat 240 cm x 240 cm ja se käy 140cm -160 cm leveään sänkyyn. Valmistutamme peitot Jaipurissa Intiassa ja ne ovat täysin käsityötä ja 100% puuvillaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Paivapeitto-sinikukka-m Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Päiväpeitto Sinikukka mitat ovat 240 cm x 240 cm ja se käy 140cm-160 cm leveään sänkyyn. Valmistutamme peitot Jaipurissa Intiassa ja ne ovat täysin käsityötä: ne tikataan ja painetaan käsin leimasimilla.

Peitto on  kaksipuoleinen ja sen viimeistelee taidokkaat tikkaukset ja puuvillatäyte. Peitto on siis 100% puuvillaa ja näin ollen sähköistymätön ja ihanan pehmeä.

Valmistutamme peitot vastuullisessa yrityksessä, joka haluaa säilyttää vanhoja käsityötapoja ja työllistää perinteisten käsityötaitojen osaajia. Näiden peittoja valmistetaan Pohjois-Intiassa Rajahstanissa ja valmistustaito periytyy isältä pojalle.

Voit pestä peiton viileällä alle 30 asteessa samanväristen kanssa ja kuositella kosteana.

Postimaksu on 4,90€/tilaus. Ilmainen vaihto/palautus yhden kerran/tuote.

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!