Sorminukke show

79,00 

Sorminukke show sisältää 14 erilaista toinen toistaan ihananpaa huovutettua 100% sorminukkea ja bambusta valmistetun telineen.

Saat lähetyksen mukana pienen esitteen tuotteen tekijöistä, joten mainitse vaikka tilauksen lisätiedoissa jos tarvitset niitä useamman.

Voit laittaa lisätietoihin eläintoiveesi  ( kohta löytyy siinä vaiheessa kun täytät yhteystietojasi tai laita nimesi ja toivomasi eläimet tekstiviestinä Teija 040 5803431) tai anna meidän valita sinulle hauska eläinporukka.   Valikoimassamme ovat: leopardi, koira, tiikeri, aasi, kauris, kissa, orava, norsu, siili, pingviini, kettu, poro, hevonen, seepra, lammas, pöllö, sammakko.

.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): sorminukkeshow-sku Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sorminuket ovat n 10 cm korkeita. Laululeikkeihin, satujen tueksi, terapiaan, leikkeihin, koristeeksi….nämä ihastuttavat hahmot ilahduttavat vauvasta vaariin! Totta se on, nämä voivat helpottaa myös aikuisten kommunikointia…mielikuvitus vain on rajana.

”Perheemme riitelevät lapset leikkivät keskenään koko automatkan”

”Poikani pystyi kertomaan päiväkodissa sattuneen ikävän asian pupun suulla”

”Parasta on kun isi lukee satua ja otetaan sammakko ja hiiri mukaan”

Mukana tulevassa telineessä nuket pysyvät tallessa ja ovat samalla sisustuselementti. Telineen materiaali on bambua ja sorminuket ovat 100% villaa.

Sorminuket valmistaa nepalilainen yritys, joka työllistää pääasiassa kotiäitejä. Yritys on meille tuttu; olemme vierailleet siellä monet kerrat ja selvittäneet työturvallisuutta, työaikoja jne.

Lue lisää: Tukea pienyrittäjille

Lue lisää: Toimitus

Saatat myös pitää...

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!