Babadum sorminukkesetit 5 erilaista

56,00 

Valitse valikosta Babadum minishow sorminukkesetti. Setissä on 7 sorminukkea ja kätevä bambupuinen teline. Huomaa, että ko setin kuva tulee tuotekuvaksi kun klikkaat sitä valikossa.

1. Maanläheiset: nalle, kauris, susi, hevonen, siili, hiiri, kissa.

2. Matilan eläimet: koira, hiiri, kissa, hevonen, possu, lammas, vuohi.

3. Metsän eläimet: kettu, pupu, susi, orava, hiiri, kauris, siili.

4. Söpöliinit: hiiri, pöllö, yksisarvinen, pupu, värikäs hiiri, lammas, lehmä.

5. Viidakon eläimet: leijona, sammakko, norsu, tiikeri, tiikeri, krokotiili, leopardi.

Babadum Sorminuket tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia niin leikkiin, itse ilmaisuun kuin luovuuteenkin. Ne sopivat lapsen eri kehitysvaiheissa käytettäväksi laulujen ja leikkien tueksi, helpottamaan siirtymävaiheita, inspiroimaan taaperoiästä ylöspäin kehittämään omia esityksiä. Ne ovat telineessään myös kaunis sisutuselementti ja kaksivuotias osaa jo laittaa ne itse telineeseen takaisin. Isän taskusta iltaisin löytyvä sammakko voi helpottaa nukkumaan menoa tai lapsiryhmässä hiljaisuuden hiiri voi taskusta ilmestyessään saada ihmeitä aikaan!

 

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Lasten parissa työskentelevät ammattilaiset  kuten varhaiskasvattajat, terapeutit kuin luovien alojen ammattilaisetkin käyttävät näitä sorminukkeja työssään. Babadum sorminukeilla on EU-direktiivien mukainen CE-merkki. Tutkitusti turvallinen tuote. 100% lampaan villaa. Desinfiointi pakastamalla, pesu kädenlämpöisellä vedellä villan pesuun sopivalla pesuaineella tai puhdistamalla paikallisesti.

Babadum sorminukkien valmistus on tärkeä osa yrityksemme “Aitoa ja eettistä Nepalista ja Intiasta” – hanketta, jonka päätavoite on heikoimmassa asemassa olevien naisten koulutus ja työllistäminen. Sorminuket valmistetaan käsityönä neulahuovuttamalla ja käsityöläiset ovat 100 % naisia. Olemme viettäneet aikaa tuotteita valmistavissa pajoissa, tutustuneet työoloihin, palkkaukseen, työturvallisuuteen ja raportoimme hankkeen edistymisestä UM:lle.

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Minishow

Fantasia, Maanläheiset, Maatilan eläimet, Metsän eläimet, Söpöliinit, Viidakon eläimet

Saatat myös pitää...

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!