Ale!

Babadum sorminuket

8,50 

Babadum sorminukkeperheseen kuuluu 35 erilaista toinen toistaan suloisempaa eläinhahmoa. On metsäneläimiä, maatilan eläimiä, viidakon eläimiä ja fantasia hahmoja. Kun klikkaat alasvetovalikosta eläimen kuvaa se vaihtuu päätuotekuvaksi ja voit halutessasi lisätä sen ososkoriin. Voit hankkia sorminukkeja yksitellen tai setteinä. Telineitä myydään myös erikseen.

Luethan kuvauksesta lisää Babadum sorminukeista.

Tässä linkki sorminukketelineeseen: Sorminukketeline

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Babadum Sorminuket tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia niin leikkiin, itseilmaisuun kuin luovuuteenkin. Ne sopivat lapsen eri kehitysvaiheissa käytettäväksi laulujen ja leikkien tueksi, helpottamaan siirtymävaiheita, inspiroimaan ja  kehittämään omia esityksiä. Ne ovat telineessään myös kaunis sisutuselementti ja kaksivuotias osaa jo laittaa ne itse telineeseen takaisin. Isän taskusta iltaisin löytyvä sammakko voi helpottaa nukkumaan menoa tai lapsiryhmässä hiljaisuuden hiiri voi taskusta ilmestyessään saada ihmeitä aikaan!

Lasten parissa työskentelevät ammattilaiset  kuten varhaiskasvattajat, terapeutit kuin luovien alojen ammattilaisetkin käyttävät näitä sorminukkeja työssään. Babafan sorminukeilla on EU-direktiivien mukainen CE-merkki. Tutkitusti turvallinen tuote. 100% lampaan villaa. Desinfiointi pakastamalla, pesu kädenlämpöisellä vedellä villan pesuun sopivalla pesuaineella tai puhdistamalla paikallisesti.

Babadum sorminukkien valmistus on tärkeä osa yrityksemme “Aitoa ja eettistä Nepalista ja Intiasta” hanketta, jonka päätavoite on heikoimmassa asemassa olevien naisten koulutus ja työllistäminen. Sorminuket valmistetaan käsityönä neulahuovuttamalla ja käsityöläiset ovat 100% naisia. Olemme viettäneet aikaa tuotteita valmistavissa pajoissa, tutustuneet työoloihin, palkkaukseen, työturvallisuuteen ja raportoimme hankkeen edistymisestä UM:lle.

Lisätiedot

Eläin

Aasi, Harmaa Hiiri, Hevonen, Hylje, Jänis, Karhu, Kauris, Kettu, kirahvi, Kissa A., kissa B, kissa C, kissa D, Koira A., Koira B., krokotiili, Kukko, Lammas, lehmä, Leijona, Leopardi, Lohikäärme, Norsu, Orava, Pingviini, Pöllö, poro, possu, Sammakko, Siili, Susi, valkoinen hiiri, värikäs siili, Vuohi, Yksisarvinen

Saatat myös pitää...

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!