Aamutossu Pupu

42,00 

Huovutetut nahkapohjaiset Pupu aamutossut ovat 100% lampaanvillaa ja ne on tehty täysin käsityönä.  Pupu  aamutossut  ovat todella laadukkaat ja kestävät. Valmistutamme tossumallistomme Nepalissa yrityksessä, joka työllistää kotiäitejä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): puputossu-naiset Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Huovutetut nahkapohjaiset Pupu aamutossut ovat 100% lampaanvillaa ja ne ovat lämpimät olematta kuitenkaan hiostavat. Tossut voi vetää jalkaan hännästä tai pitää niitä avokkaana kääntämällä hännän kantapään alle. Tossuja voi myös avartaa leikkaamalla tarvittaessa ja ne muokkautuvat jalan mukaan käytössä. Nahkapohja on hyvä liukueste ja estää pohjaa kulumasta käytössä. Huovutetut nahkapohjaiset tossumme on tehty täysin käsityönä ja ne ovat todella laadukkaita ja kestäviä.

Valmistutamme tossumallistomme eli  Puput, Nallet ja Leppikset yrityksessä, joka työllistää erityisesti kotiäitejä. Nepalissa naisten työllistyminen lisää myös tyttöjen mahdollisuutta päästä kouluun. Nalletossuja on kokoa 18-26 ja 42-44, Pupuja 18-26 ja 36-40, Leppiksiä kokoa 36-40 ja Harmaja tossuja kokoa 36-46.

Katso tästä aikuisten Pupu aamutossujen eri kokojen sisämitat ennen tilaamista:

Koko 38 sisämitta 23,5 cm

Koko 40 sisämitta 24,5 cm

 

Lue lisää: Huovutus antaa naisille kaivattua toimeentuloa

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40, 42

Saatat myös pitää...

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!