Aamutossu Iso-Nalle

42,00 

Huovutetut nahkapohjaiset Iso-Nalle aamutossut ovat 100% lampaanvillaa ja ne on tehty täysin käsityönä.  Iso-Nalle aamutossut  ovat todella laadukkaat ja kestävät. Valmistutamme tossumallistomme Nepalissa yrityksessä, joka työllistää kotiäitejä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): aamutossu-isonalle Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Huovutetut nahkapohjaiset Iso-Nalle aamutossut ovat 100% lampaanvillaa ja ne ovat lämpimät olematta kuitenkaan hiostavat. Tossut voi vetää jalkaan hännästä tai pitää niitä avokkaana kääntämällä hännän kantapään alle. Tossuja voi myös avartaa leikkaamalla tarvittaessa ja ne muokkautuvat jalan mukaan käytössä. Nahkapohja on hyvä liukueste ja estää pohjaa kulumasta käytössä. Huovutetut nahkapohjaiset tossumme on tehty täysin käsityönä ja ne ovat todella laadukkaita ja kestäviä.

Valmistutamme tossumallistomme eli  Puput, Nallet ja Leppikset yrityksessä, joka työllistää erityisesti kotiäitejä. Nepalissa naisten työllistyminen lisää myös tyttöjen mahdollisuutta päästä kouluun. Nalletossuja on kokoa 18-26 ja 42-44, Pupuja 18-26 ja 36-40, Leppäkerttuja kokoa 36-40 ja Harmajat tossuja kokoa 36-46.

Katso tästä Iso-Nalle aamutossun eri kokojen sisämitat ennen tilaamista:

Koko 42 sisämitta 26,5 cm

Koko 44 sisämitta 27,5 cm

Koko 46 sisämitta 29,5 cm

Lue lisää: Huovutus antaa naisille kaivattua toimeentuloa

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Koko

42, 44, 46

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!