Ale!

Taskulaukku Danfe 11 väriä

20,00 

Danfe on Nepalin värikäs kansallislintu ja taskulaukkua onkin saatavilla todella monenvärisenä. Värivaihtoehdot punainen, harmaa, musta, oranssi, ruskea, sininen, violetti, turkoosi ja vihreä. Brodeerauksia löytyy myös eri värisinä. Kahta aivan samanlaista kassia ei löydykkään. Taskulaukku Danfe on varsinainen tilaihme; siinä on kassiosan lisäksi 4 reilunkokoista vetoketjullista taskua. Taskulaukku Danfen koko on 25 cm x 18 cm. Hihnan pituus on 140 cm, joten voit käyttää sitä olan yli tai lyhentää esim solmimalla tarvittaessa. Taskulaukku Danfeen mahtuu hyvin lompakko, puhelin ja muut tärkeät mukana pidettävät.

Huomaa, että sinun täytyy valita taskulaukun väri sekä brodeerauksen väri, jolloin tuotekuvaksi tulee valintojesi värinen taskulaukku.  Voit katsoa tuotekuvastosta mitä värejä on olemassa ja valita valikosta ne värit, niin pääset etenemään ostossa.

Taskulaukku Danfen on käsityönä tehnyt pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolla on pieni putiikki kadunkulmassa Kathmandussa. Hän ompelee tuotteet polkukoneella ja brodeeraa ne myös vanhalla masiinallaan.

Käsinpesu viileällä vedellä.

Lue lisää: Pienyrittäjien valmistamia aarteita

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Väri

harmaa, keltainen, musta, oranssi, punainen, ruskea, tumman sininen, turkoosi, Vaalea, vihreä, violetti

Brodeerauksen pääväri

harmaa, keltainen, lila, punainen, sininen, valkoinen

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!