Tukea pienyrittäjille

Tukea pienyrittäjille

Kadunkulmassa laukkuja ompeleva yksinyrittäjä,  kotona töitä tekevä hopeaseppä tai nuoren pariskunnan mikroyritys – taitavia käsityöläisiä, joiden tuotteita pidämme ilolla valikoimassamme.

Uusi löytö viimekertaisella Nepalin matkalla oli pariskunta, joka pitää yllä perinteistä Mithila Art – taidemuotoa ja jolta sain ostaa maalauksia ja sisutustuotteita. Tutustuimme heidän työpajaansa tuemme ilolla tätä taitavaa pariskuntaa ja tuomme heidän värikästä taidettaan iloksemme.

Mithila Art on vuosituhansia vanha taidemuoto, jolla kirjoitustaidottoma naiset ovat päässeet kuvaamaan elämänsä tapahtumia; häitä, syntymää, kalastusta, hedelmien keruuta jne.  Aiemmin he ovat maalanneet savimajojensa seiniin festivaalien aikaan ja monsuunisateet ovat pesseet maalaukset ajallaan pois. Mithila Art taiteen keskus on Janakpur koillisessa Nepalissa, jossa on myös Mithila Art Center, Relativ Nepal järjestön ylläpitämä taidekeskus.

Nämä yritykset ovat löytyneet Nepalin matkojen aikana ja heistä on muodostunut luotettavia yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa on ilo ideoida uusia tuotteita ja tilata lisää hyväksi havaittuja aarteita.

Hopeaseppä tekee tuotteidensa mallikappaleet kotonaan ja vie ne sitten kotikylänsä hopeasepille  ja työllistää näin ihmisiä

Villatuotteet tulevat puolestaan nuoren pariskunnan yrityksestä; he työllistävät yksinhuoltajaäitejä, jotka voivat neuloa pipot kotona ja yrittäjä pariskunta hakee valmiit neuleet heiltä.

Tärkeää kaikille onkin jatkuvuus; että laatu pysyy hyvänä meille ja tilauksia tulee säännöllisesti heille.


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!