Kokovalinta ja hoito

Mittanauha esiin!

Omat strategiset mitat on hyvä pitää mielessään, kun ostaa vaatteita verkkokaupasta. Mittaa ainakin rinnanympäryksesi ja vaatteen mallista riippuen myös lantion tai vyötärön ympärys, pituus tai hiha-aukon suuruus.

Vaatteidemme mitat on ilmoitettu jokaisen vaatteen kohdalla. Mitat on otettu venyttämättä kangasta. Puuvillatrikoo ja vinoon leikattu puuvilla joustavat, joten niistä voit valita juuri sopivan koon, ei yhtään liian isoa ja joustamattomasta puuvillakankaasta valmistetusta voit valita pikkuisen reilun.

Ota mittasi mittanauhalla alusvaatteiden päältä seuraavasti:

Huomaa, että mittataulukon leveysmitasta saat ympärysmitan kun kerrot sen kahdella.

Koetamme välttää turhia palautuksia; niistä koituvat kustannukset siirtyvät lopulta kuluttajien maksettavaksi. Hintamme ovat todella edullisia ja yksi syy on se, että palautuksia tulee vähän. Pidetään ne minimissä yhteisvoimin. Mekin kehitämme myös mittataulukkojemme selkeyttä ja autamme teitä oikean koon valinnassa mielellämme.

Emme pysy samankokoisena koko ikäämme, sillä vartalon painopisteet muuttuvat ja vuosikasvua tapahtuu. Muista, että vaatteen kokonumero on vain lappu niskassa; jos se häiritsee sen voi leikata pois. Tärkeintä on, että nautit olostasi ja vaate on ihana päällä!

Hoito-ohjeita ja vinkkejä

Pidä vaatteistasi huolta ja pidennä niiden käyttöikää!

Vaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen; näin vähennät myös pesusta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Tuuleta, pyyhi ja puhdista tahroja paikallisesti.


OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!